Luise Sejersen: Jeg er indeni dig

Jeg er indeni dig

Luise Sejersen

07.02.2015-28.02.2015

Udstillingen består af collager og en total-installation med 4 lydkanaler/højttalere og 3 lamper.

Fra højttalerne kan man høre en gruppe af stemmer, som siger ”Jeg er over dig, jeg er under dig, jeg er foran dig, jeg er bagved dig, jeg er på din højre side, jeg er på din venstre side” og til sidst: ”jeg er indeni i dig”, hvorefter de skifter til ”Du er over mig, du er under mig” etc. Udstillingens visuelle dele refererer til blandt andet moskeen, et meditationsrum og lægevidenskaben. Lampeskærmene er lavet af et gammelt anatomisk undervisningskort.

Som billedkunstner udforsker Luise Sejersen vilkårene for spiritualitet i Norden og til grund for installationen ligger en interesse for, hvordan vi oplever at være forbundet på et spirituelt, strukturelt og virtuelt plan i dag. Collagen, montagen eller hybridens form ligger ofte til grund i hendes udtryk ligesom der skabes forbindelser mellem fysiske og mentale rum, der normalt kategoriseres som adskilte.

Luise Sejersen har gået på Valand School of Fine Arts, Det Kongelige Kunstakademi i København og tog afgang fra Det Fynske Kunstakademi i 2014.

Se mere på hjemmesiden www.luisesejersen.dk